Меглена Кунева: Атака да подкрепя ДПС- това е уродливост
Меглена Кунева: Атака да подкрепя ДПС- това е уродливост / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Листата на Реформаторския блок ще бъде готова до средата на следващия месец. Целта е спечелването на максимално повече мандати, като реалистичната към този момент е за 4- ма евродепутати, каза в Кюстендил Найден Зеленогорски. „В момента сме 3- та политическа сила, но ще спорим и за второто и за първото място. Хората искат нормален живот и морал в политиката. Ние не сме се отказали да търсим предсрочни парламентарни избори и такива ще има най- късно до края на годината", прогнозира бившият кмет на Плевен.
Лидерът на Движение България на гражданите Меглена Кунева каза с чувство за хумор, че Реформаторския блок идва винаги навреме. И иска реформи, реформи в правосъдието, държавната администрация, образованието и здравеопазването, и ИКОНОМИКАТА. Държавата трябва да укротява големите и да дава рамо на малките. България загуби предприемаческия си дух. Търсят се партийни и други връзки за печелене на обществени поръчки", коментира Кунева.

Меглена Кунева: "Атака да подкрепя ДПС- това е уродливост"
netinfo

Евродепутатът на Реформаторския блок Светослав Малинов бе категоричен, че разговори за коалиране с ГЕРБ са преждевременни, както и, че предсрочни избори за Народно събрание ще има, ако не 2 в 1, то до края на годината ще има такива.
На въпрос на Дарик, как ще бъде определен водача на листата за евроизборите и няма ли да има сърдити от подредбата?, Малинов отговори: „Ние ще имаме най- силната листа и тя ще бъде съставена болезнено прозрачно, с най- доброто от няколко партии. Наясно сме защо сме в коалиция, осъзнали грешките си след последните избори. Отговорността ще е прекалено голяма, за да говори някои за собствената си партия или персона".
„Подкрепата на „Атака" към ДПС е политическа уродливост. Политическата природа на Европа не търпи такова задкулисие и безпринципност", допълни Меглена Кунева.

Меглена Кунева: "Атака да подкрепя ДПС- това е уродливост"
netinfo