Мартин Сечков вдигна шалчето на Славия
Мартин Сечков вдигна шалчето на Славия / www.gong.bg

Кюстендилският футболист Мартин Сечков започна подготовка в Славия, за последно той игра в Академик София и Локомотив Пловдив. Сечков е един от трима нови футболисти, които бяха представени преди първата тренировка на Славия за полусезона. Другите двама са Йордан Юруков, за последно играл в Черно море и Филип Филипов от Сливен. Със сигурност ще има и четвърти нов футболист - бразилецът от Локомотив Пд Евертон Джилио - Том, който трябва тази вечер да пристигне в България, и в близките дни да също да подпише договор с най-стария столичен клуб.

 Програмата за зимната подготовка претърпя промени, като отпадна планираният лагер в Израел, и той ще бъде заменен с подготовка в Сандански. Старши треньорът Емил Велев обясни промяната с разминаване между очакванията на Славия и това, което са предложили домакините от Израел.

Фенклубът на „белите" помоли Велев, новите попълнения и журналистите да почетат с минута мълчание загиналия вчера при пожар в дома си известен привърженик на Славия Петър Добрев-Ханс. Привържениците помолиха треньора и футболистите да се представят достойно в идващия полусезон, в памет на загиналия техен фен.