Марек- Зиратбанк на волейбол. Мл. Младенов с оферта от чужбина
Марек- Зиратбанк на волейбол. Мл. Младенов с оферта от чужбина / netinfo

  Още един от волейболистите на "Марек Юнион Ивкони" Младен Младенов може да бъде продаден в чужбина. Оферти към него има от няколко клуба. Иво Кендеров ще играе в Австрия, а звездата на дупнишкия клуб Цветан Соколов, който бе продаден в италианския шампион "Тренто" чака разрешение да играе. "Тренто" води дело срещу италианската федерация, която не позволява да участват в първенството волейболисти под 23 години.

  "Надявам се да мога да използвам Соколов в двубойте срещу "Стяуа" от турнира за Купа Европа и през първата част от нашето първенство, като преотстъпен", каза пред Дарик ст. треньорът Виктор Карагьозов. "Марек" напуснаха и либерото Наско Митев, който се върна в "Пирин"- Разлог, чиято собственост е,  и Найден Найденов, който пое "Левски Сиконко". Нов в отбора е Георги Лазаров, център от "Левски Сиконко". Завърна се и Минчо Минчев, който последно игра в турския "Коня" и в "Пирин"- Разлог.

  "Целите пред нас са шампионската титла, която изпуснахме миналата година и победи в евротурнира", заяви Карагьозов. Той призна, че засега не познава отбора на "Стяуа". Пръвият мач е на 11 октомври в зала "Миньор" в Перник.

  От 17 часа днес в Дупница "Марек Юнион Ивкони" играе контролна среща със "Зиратбанк", един от най- добрите турските отбори. Двата отбора ще се срещнат и в понеделник от 17 часа в Перник. Резервите на "Марек" вече победиха турските резерви с 3:1 гейма.