Марек започна без Джилас, не знаят къде е !
Марек започна без Джилас, не знаят къде е ! / netinfo

  Сръбският футболист на "Марек"- Дупница Владимир Джилас не се яви на първата тренировка на отбора за пролетния полусезон.

  "Не знам къде е, не ми се е обаждал. Други отбори искат да го отмъкнат без пари, но няма да стане. Ако Джилас не се яви и утре ще го уволня дисциплинарно, а така няма да има право да играе в друг отбор до края на договора му с мен- 2008г.", заяви президентът на "Марек" Йордан Андреев.

  Другият голмайстор на отбора Еньо Кръстовчев започна подготовка с отбора и няма да разтрогва договора си. След 15 януари, най- вероятно той ще отиде на проби в турския курорт Анталия, където ще са на подготовка руски и украински отбори.

  Ново попълнение се очаква утре, това е Игор Таскович, опорен халф от Сърбия, играл в "Брегалница"- Щип и "Раднички"- Ниш.

  Целта на "Марек" е да запази мястото си в "А" група. "И ще я изпълним", категоричен бе Й. Андреев.

  До 24- ти отбора воден от Стоян Коцев ще тренира в Дупница, а от 22-31 януари ще е първия лагер в Сандански, втория е между 13 и 23 февруари. Предвидени са контролни срещи с "Пирин"- Гоце Делчев, "Миньор"- Бобов дол, "Спартак"- Варна, а на 24 февруари е последната контрола със "Славия" в София.