Магазин Зона разпродава стоката си, ще зарежда нови артикули
Магазин Зона разпродава стоката си, ще зарежда нови артикули / netinfo

Уведомяваме ви, че от днес 04.04.2016 год., до 09.04.2016 год., магазина за дрехи втора употреба и нови - "ЗОНА", организира разпродажба на всичко без мото екипировката, а именно: Дрехи от пролетно-лятната си колекция, пердета, чанти, колани, халати и домакински текстил. Отстъпката на гореописаните артикули за периода ще бъде 50%, (всичко на половин цена)

Етикетите няма да се коригират, а текущата отстъпката се смята от цената по етикет. Пример:

Ако на етикета пише 7.00лв, при 50% отстъпка, цената която ще трябва да заплатите е 3.50лв.


След разпродажбата, освен изцяло ново зареждане на нови пролетно-летни дрехи и дозареждане на МОТО ЕКИПИРОВКА, ще бъде заредена и нов вид стока, както следва:

1. Кожени якета - екстра качество. Това ще бъдат модерни и маркови кожени якета от естествена кожа без никакви забележки, чиято актуалност е от 1 до 3 сезона. Такъв артикул никога не е зареждан и не може да бъде зареден в други магазини в гр. Кюстендил, тъй като ние сме единствените, които внасят такава стока. Заповядайте следващата седмица за да се уверите.

2. Екипи за велосипедисти.

3. Очаквайте в близко бъдеще зареждане и на други видове висококачествена стока, която не се предлага в гр. Кюстендил.

Магазин Зона разпродава стоката си, ще зарежда нови артикули
netinfo

 

 

Магазин Зона разпродава стоката си, ще зарежда нови артикули
netinfo

 

 

 

Магазин Зона разпродава стоката си, ще зарежда нови артикули
netinfo

 

 

Напомняме на нашите клиенти, че предвид липсата на дрехи и текстилни изделия втора употреба с високо качество в гр. Кюстендил, магазин "Зона" работи за да предложи такива на ниски цени, на жителите и гостите на града. Ние категорично НЕ продаваме дрехи и домакински текстил 1-во или по-ниско качество, ние работим само с екстра качество, което видимо не може да бъде различено от нова дреха или домакински текстил, а качеството на материята е в пъти по-добро от новите такива на пазара. Стоките, които предлагаме са изключително висококачествени, модерни и актуални, а част от тях са с етикети, като повечето са произведени от известни и скъпи марки, които не могат да бъдат открити в други магазини за нови или употребявани дрехи в гр. Кюстендил.

Всяка дреха е старателно проверена за следи от захабяване, скъсано или изцапано, като такива не са допуснати (вероятността да откриете е по малка от 1% от всички дрехи). На всеки артикул за улеснение на клиентите има закачен етикет с цената, а текущите търговски отстъпки можете да следите на таблото в магазина.


Работното време е от понеделник до събота включително, от 9.00 до 19.00 часа.

Можете да ни откриете на бул. "Цар Освободител" N75, вътре в платения паркинг, срещу Централна Кооперативна Банка - бившата Биохим (отсечката м/у административния съд и "Майорската къща").

Актуална информация за магазина, текущи отстъпки и снимков материал на част от предлаганите стоки, винаги можете да откриете на фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/zonamagazin

Разпродажбата с 50% отстъпка не важи за мото екипировката!


Не забравяйте да посетите и другия ни магазин "Зона", в който основно се предлагат нови обувки на цени от 5лв, там можете да намерите и дрехи втора употреба с по-ниско качество на по-ниски цени. Същия се намира на "Ларгото", до бившата аптека "Гогева" (над детската площадка при ГУМ).

Магазин Зона разпродава стоката си, ще зарежда нови артикули
netinfo