Любослав Любомиров вкара на Атлетик и Славия за  Велбъжд
Любослав Любомиров вкара на Атлетик и Славия за Велбъжд / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Футболистите на "Велбъжд", родени 2003 година победиха с 4:2 „Атлетик"- София, в мач от втората фаза на група „Б" във Футбол 7. Хеттрик на Любослав Любомиров и едно попадение на Димитър Ангелов. Воденият от Кирил Мицов отбор вече победи "Академик" с 5:2 и "Сливнишки герой" с 8:1. Кюстендилци са първи в класирането, с пълен актив от 9 точки. Следващият им съперник на 5 април, от 16,00 часа е ПФК „Рилски спортист"- Самоков.

Любослав Любомиров вкара на "Атлетик" и "Славия" за  "Велбъжд"
netinfo

Любослав Любомиров вкара гол и на "Славия", но при родените 2004 година. "Велбъжд" отстъпи на миналогодишния шампион с 1:5 във Футбол 7. В класирането играчите на Йордан Йовчев са на 9- то място, с 11 точки. В събота, 9-годишните играят от 10 часа срещу „Победа".
Футболистите на "Велбъжд", подени 2002 година победиха с 1:0 "Оскар ЕЛ". Това бе мач от втория кръг на втората фаза във Футбол 9, група „А", родени 2002 година. В първия кръг, тимът, воден от Красимир Петков загуби с 0:6 от „ДИТ Спорт". Попадението на терена в Царско село вкара Християн Анастасов. "Велбъжд" е на седмо място, а в следващия кръг срещат „Драгоман", в събота, от 12,30 часа.

Любослав Любомиров вкара на "Атлетик" и "Славия" за  "Велбъжд"
netinfo

Победа с 3:1 постигнаха и деца, родени 2000 година в зона „Кюстендил-Перник". Отборът, воден от Мартин Йорданов, се наложи като гост с 3:1 над „Миньор"- Бобов дол. Попадения на Васил Кръстев, Станислав Стоичков и Марио Андонов.