Лятна ваканционна програма започва от 1 юли в ЦОП  „За да има щастие в детските очи  Дупница
Лятна ваканционна програма започва от 1 юли в ЦОП „За да има щастие в детските очи Дупница / Маргарита Петрова,Дарик радио


Лятна ваканционна програма стартира от 1 юли в Центъра за обществена подкрепа „За да има щастие в детските очи" в Дупница


Всички занимания ще са безплатни. Програмата е насочена за деца от 6 до 18 години. Както всяка година така и тази ЦОП „За да има щастие в детските очи" организира лятна ваканционна програма. Тя започва на 1 юли и ще продължи до 1 септември. Така през цялата лятна ваканция за децата ще бъдат организирани разнообразни занимания обясни арт терапевта Мария Анастасова. Децата и родителите ще могат да избират между занимания „Приложно изкуство", „Мода и дизайн", „Живопис", предвидено е прожекция на филми, съобразени с възрастта на децата и много игри и забавления.

Заниманията ще са почасови и ще провеждат в делничните работни дни от 10 до 17 часа, като едно занимание продължава час и половина. При по-голям интерес към определен вид занимание може да се сформира и втора група.

За да включат детето в програмата, родителите трябва да заявят желанието си на място в ЦОП „За да има щастие в детските очи" на ул. Велико Търново, 2 или на тел. 0701 5 04 41.