„Лев Инс отвори нов офис в Кюстендил
„Лев Инс отвори нов офис в Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

ЗК „Лев Инс" продължава да разраства своята търговска мрежа от регионални представителства. За да улесни своите клиенти, застрахователната компания отвори втори офис в град Кюстендил, който се намира в центъра на града, на ул. "Цар Освободител" №90.

Лев Инс" отвори нов офис в Кюстендил
netinfo

Гости на церемонията бяха изпълнителният директор на ЗК "Лев Инс" г-жа Мария Масларова-Гъркова, г-н Кирил Василев - изпълнителен директор в "Животозастрахователен институт" АД, консултантът и представител на акционерите от Израел г- н Дейвид Орен.
"С гордост мога да кажа, че на територията на цялата страна работят 112 агенции, като имаме представители във всяка точка на България. Управителят на новия офис на "Лев Инс" в гр. Кюстендил - г-н Станислав Стоянов е един от регионалните ни представители с много добри резултати. Работим с клиентите комплексно - освен в сферата на общото застраховане, развиваме също така здравно и животозастраховане, както и пенсионно осигуряване.", заяви на откриването г-жа Мария Масларова.

Лев Инс" отвори нов офис в Кюстендил
netinfo

Отец Венцислав Шияков отслужи водосвет за здраве и пожела на "Многая лета".
Представителството с управител Станислав Стоянов се мести от офиса на ул. "Пауталия" на новия адрес на ул. "Цар Освободител" 90. Телефоните за връзка са: 0895 555 295, 0988 343 330, 078/ 922 323.

Лев Инс" отвори нов офис в Кюстендил
netinfo

"Активна грижа" е най- новият продукт на "Лев Инс", който можете да получите вече и в новия офис в гр. Кюстендил. Медицински хеликоптер, линейки и обучени за оказване на първа помощ екипи, са в готовност да реагират незабавно при подаден сигнал. На достъпна цена от 6 лв., получаване квалифицирана медицинска и първа долекарска помощ в случай на инцидент. Застраховка "Активна грижа" могат да сключат дори и лица, които не са здравноосигурени.

Лев Инс" отвори нов офис в Кюстендил
netinfo

Специално за клиентите по "Гражданска отговорност" ЗК „Лев Инс" АД разработи продукта „Активна грижа на пътя". Застраховката е на цена 6 лева и осигурява защита за всички пътници в автомобила. В случай на пътно-транспортно произшествие, те получават квалифицирана медицинска или първа долекарска помощ, като услугата отново включва транспортиране с хеликоптер, в случай на необходимост.

Застраховка "Активна грижа" и „Активна грижа на пътя" се координира от безплатен, денонощен телефон за спешни случаи 0800 10 200.