Кюстендилец е първия треньор на Гунди
Кюстендилец е първия треньор на Гунди / Влади Владимиров

Над 50 кюстендилци уважиха панихидата в памет на големите български футболисти Георги Аспарухов- Гунди и Никола Котков, организирана от фен клуба "Гунди- Кюстендил". Тя бе отслужена от архиерейският наместник Венцислав Шияков. Сред присъстващите бяха областният управител Любомир Анчев, който е и почетен председател на фен клуба и д- р Тони Георгиев, който е син на първия треньор на Гунди- Мишо Георгиев, както и най- малкият член на клуба, 1- годишният Боян Кръстев.

Кюстендилец е първия треньор на Гунди
netinfo

С панихидата беше почетена и паметна на всички кюстендилци допринесли за развитието на футбола и спорта. Председателят на фен клуб "Гунди- Кюстендил" обяви имената на новите почетни членове на клуба, начело с 89- годишният шампион по лека атлетика Еремийчо Еремиев. В клуба членуват над 100 души.

Кюстендилец е първия треньор на Гунди
netinfo

След панихидата присъстващите поднесоха венец пред паметника на Васил Левски и се поклониха пред паметта му.

Първият треньор на Гунди- Мишо Георгиев е кюстендилец. Той ръководи школата на "Левски" 20 години. Неговият син д- р Тони Георгиев планира да издаде книга със спомените на баща му за големия футболист, в която ще има и непоказани досега снимки на Гунди.

Кюстендилец е първия треньор на Гунди
netinfo