Купа за децата на Велбъжд, 5-ти във Футбол 7 за родени 2004 г. Любослав Любомиров е нападател №1
Купа за децата на Велбъжд, 5-ти във Футбол 7 за родени 2004 г. Любослав Любомиров е нападател №1 / Личен архив, Йордан Йовчев

Малките футболисти на "Велбъжд", родени 2004 година завършиха на 5- то място в първенството Футбол 7, в зала. Отборът воден от Йордан Йовчев и Кирил Мицов получи купа за успешното си участие, а "Велбъжд" е и единственият тим, който не е софийски.

Купа за децата на "Велбъжд", 5-ти във Футбол 7 за родени 2004 г. Любослав Любомиров е нападател №1
netinfo

Талантът Любослав Любомиров получи наградата за най- добър нападател в първенството. Той има вкарани 18 гола, в 11 мача. Любомиров е сред голмайсторите и за отбора на "Велбъжд", родени 2003 година. Има попадение и за родените 2002 година, във Футбол 9. Той започва да тренира при Красимир Петков, след това при Мицов и Йовчев.
Футболистите на "Велбъжд", родени 2004 година загубиха последния си мач от първенството с 3:4 от втория ЦСКА, като треньорът Йовчев има сериозни претенции към съдийството в двубоя. Точни бяха Любослав Любомиров- 2 гола и синът на Евгени Йорданов- Константин. Светослав Илиев бе избран за играч на мача.
"Равносметката ни за втория полусезон е загуба от победителя в първенството "Славия" на старта, 6 последователни победи, 2 равни мача, от които единия с ДАФ в Кюстендил, а те са трети и загуба на финала от втория ЦСКА, които надиграхме, но съдийските намеси ни попречиха да ги разгромим. Доволен съм от децата. Преди началото на сезона искахме да играят атрактивен и бърз футбол, допълнен с добри резултати, за да трупат самочувствие и да се изградят като победители. Има още много неща, които могат да научат, но цяла София говори за тези деца- набор 2004, като в отбора има три момчета, родени 2005", коментира за Дарик треньорът Йордан Йовчев.
Класирането в Топ 5 изглежда така: Славия, ЦСКА, ДАФ, Национал, Велбъжд.

Футболистите имаха разбирасе почерпка след края на първенството.

Купа за децата на "Велбъжд", 5-ти във Футбол 7 за родени 2004 г. Любослав Любомиров е нападател №1
netinfo