Критично, предпоследно място за юношите на Велбъжд
Критично, предпоследно място за юношите на Велбъжд / Дарик- Кюстендил

Юношите старша възраст на "Велбъжд" стигнаха предпоследното място в Елитната група до 19 години. В двубой игран на стадион "Осогово", те отстъпиха на лидера в класирането "Литекс" с 0:2. Гостите не показаха класа на кюстендилска земя, но взеха своето с голове през втората част на Реян Даскалов и Никола Колев. Победата  затвърди лидерската позиция на оранжевите. Те са еднолично на върха в класирането, с аванс от 5 точки пред преследвача си "Левски" и 9 пред третия "Черно море".

Кюстендилци са на предпоследната 14- та позиция с 12 точки, на последно място е "Локомотив"- София със 7 т. Железничарите отстъпиха като гости на "Видима- Раковски" с 2:0.

"Ботев"- Враца спечели точка срещу "Славия"- 0:0 и с 13 точки е на 12- та позиция, толкова има и 13- тия "Любимец", който загуби с 2:3 от "Пирин 2001". "Чавдар"- Етрополе е на 11- то място с 14 точки, след загуба от "Левски" с 1:5.

ЦСКА победи с 3:0 "Ботев"- Пловдив, а "Спартак"- Варна взе важни 3 точки от съгражданите си от "Черно море" след 2:1.

В следващия кръг, на 20- ти март "Велбъжд" гостува на втория в класирането "Левски". Кюстендилци победиха сините през есенния полусезон.