Крадци разбиха вила, свиха реклама от билборд и източиха горивото на валяк
Крадци разбиха вила, свиха реклама от билборд и източиха горивото на валяк / Дарик- Кюстендил, архив

Мотокултиватор с неустановена марка и 10 литра домашна ракия са откраднати от вила в село Неделкова Гращица, община Невестино. Къщата е собственост на 71-годишна жена,съобщиха от полицията.

В жилището е проникнато с взлом.  Разбити са катинар, с който е било заключено и здрава преграда. Кражбата е извършена за времето от 4 до 5-ти април. По случая е образувано досъдебно производство.

Откраднато е  рекламно пано, с размери 8/16 метра от билборд, в района на местността "Попови кошари", на първокласен път Е-79, информират от ОДМВР-Кюстендил. Кражбата е извършена за времето от 2-ри април до 16 часа на 5-ти април. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава РУП-Дупница.

120 литра дизелово гориво са откраднати от пътно-строителна техника- валяк, оставен на охраняем паркинг при разклона за село Делян, съобщиха от полицията. Кражбата е извършена за времето от 17,00 часа на 4- ти април до 07.45 ч. на 5- ти април.

Паркингът е на строителната фирма, която работи на автомагистрала "Струма". Материално-отговорно лице на обекта е 54 -годишен софиянец. Мястото е посетено от дежурна оперативна група при РУП-Дупница. Образувано е досъдебно производство.