Коловати подарява топки на децата на Пинко
Коловати подарява топки на децата на Пинко / Дарик, архив

Кюстендилският футболист, който играе в Япония Илиян Стоянов ще подари топки на децата от подготвителната група на ФК "Велбъжд", с треньор Красимир Петков. Коловати и Пинко бяха съотборници във "Велбъжд".

Бившият национален защитник ще рита от тази година във втородивизионния "Фазияма Окаяма", като вече мисли и за треньорската си кариера в Япония. В момента той е България, за да се види с близките си, ползвайки почивката между първенствата в Страната на изгряващото слънце.

Мъжкият тим на "Велбъжд" ще бъде събран за първа тренировка на 11- ти януари, един ден по- късно от обявеното. Тя ще се проведе от 14 часа на стадион "Осогово".

Ясни и са и датите на контролите на "Велбъжд", като е договорена проверка и с "Марек 2010". Все още се търси съперник за първата дата- 26- ти януари, а мача с дупничани е на 29- ти в Кюстендил. На 2- ри февруари "Велбъжд" посреща "Германея", а на 5- ти играе с "Витоша"- Долна Диканя. На 12- ти следващия месец футболистите на Добромир Жечев ще гостуват на "Германея".