Клубът по гимнастика Олимпик с отличия от Импала
Клубът по гимнастика Олимпик с отличия от Импала / netinfo

Рая Александрова спечели бронзов медал на съчетание без уред, при родените 2008 г. малки гимнастички от международния турнир по художествена гимнастика "Импала" в Стара Загора. Веднага след нея се нареди съотборничката й Изабела Асенова, за която това бе дебют на състезание в индивидуалните изпълнения.

Клубът по гимнастика "Олимпик" с отличия от "Импала"
netinfo

Ралица Стоилова спечели безапелационно победата при съчетанията без уред, при родените 2007 година и се класира четвърта в многобоя. Ема Цачева също игра при родените в 2007 г., но само без уред - това е друга наша надежда с изключителни качества, която започваме да подготвяме като състезател в индивидуалната надпревара, информират от "Олимпик".
При родените 2006 година, Рая Сръндева е трета в многобоя и трета на топка, а Михаела Александрова трета на без уред.В многобоя се класира само една състезателка от клуб, тази с най-висок сбор точки. Треньор на индивидуалните гимнастички е Мая Юн.

Клубът по гимнастика "Олимпик" с отличия от "Импала"
netinfo

Момичетата от ансамбъла, родени 2006 г. не играха според възможностите си и трябваше да се задоволим с третото място, но децата дадоха заявка, че в Кюстендил талантите са много, коментира треньорът Людмила Кадийска. Ансамбълът 2007 г. е на осмо място, но класирането беше заедно с тези от 2006 г., защото участваха само два ансамбъла от родените 2007 г.

Елизабет Шопова е 15- та в многобоя при Девойки младша възраст, като демонстрира прекрасна техника на въже, за което беше похвалена от главния съдия Мария Тодорова.

Клубът по гимнастика "Олимпик" с отличия от "Импала"
netinfo

Забелязана с нейните качества бе и другата ни представителка Виктория Сръндачка, за в бъдеще очакваме нейното рутиниране в състезанията през годината, защото състезател не се става от първото участие, нужно е време и практика!, коментира пред Дарик Людмила Кадийска.

Клубът по гимнастика "Олимпик" с отличия от "Импала"
netinfo

При децата до 10 г., Анди е 14- та, игра с настроение и присъствие, но направи грешки. Тук отборът ни се допълва и от друга нова състезателка - Бояна Борисова, за чието представяне можем да кажем, че не беше на максималните й възможности, но и тя тепърва започва със състезанията, информират от "Олимпик".

Клубът по гимнастика "Олимпик" с отличия от "Импала"
netinfo

При девойки старша възраст участва Валерия Кадийска, а при жени Соня Владимирова която е 12- та и Йоанна Кадийска.
"Стрес и напрежение има във всяко едно състезание, още повече, че това е и първо за годината.Липсата на зала през зимните месеци се оказа в огромен минус за работата с уреди и тези 10 дни няма как да компенсират именно това.Тренировките на клуба от ноември 2013 г. до 25.03.2014 г. бяха в Зона спорт - в балетната зала, без височина и една трета от необходимите размери на килима по художествена гимнастика. Радвам се, че вече може да се тренира при по-нормални условия, във физкултурния салон на ПГ по лека промишленост / бившия Текстилен техникум / и по този начин ще можем да подготвим и състезателки във възрастите над 9 години", заключи Люси Кадийска.