КК Шурикен на СУПЕРШАМПИОН. Специални награди за Джулия Сотирова и Антония Станкова
КК Шурикен на СУПЕРШАМПИОН. Специални награди за Джулия Сотирова и Антония Станкова / netinfo

Ежегодният фестивал на спорта Карате До - СУПЕРШАМПИОН се проведе в зала №11 на НДК гр.София. От карате клуб "Шурикен"- Кюстендил бяха поканени да участват Емил Димитров, Веселин Димитров, Илия Качоров, Антония Станкова, Джулия Сотирова и Елена Колешанска. След изиграване на срещите по кумите, СУПЕРШАМПИОН по карате на България стана Тихомир Тодоров от КК "Алеко" гр.Свищов, стил годжу кай.

На тържествена церемония бяха наградени всички медалисти от международни състезания. На голяма видео-стена се излъчваха най-добрите срещи на златните медалисти, тяхното награждаване и звуците на химна на РБългария. Джулия Сотирова бе наградена със специален приз за шампионската титла от Балканското първенство, а  Антония Станкова за доброто си представяне на Световното първенство в Мароко.

На 19 декември от 10.00 часа в малката зала по баскетбол, КК"Шурикен" ще проведе игри за начинаещите и състезание по ката и кумите за състезателите. На клуба ще гостува КК"Камае" гр.София, със ст.треньор Евгени Щерев. Ще се проведат двустранни срещи, които ще бъдат оценявани от двамата треньори и съдии. Награждаването ще бъде в сладкарница "Шампиони" и ще завърши с Коледно парти за всички каратеки.