Борба В. и Г. Илиеви
Борба В. и Г. Илиеви / netinfo
Кюстендилската школа по борба е №1 в България и при децата, в класическия стил, след като преди седмица бе на върха и при момичетата и кадетките. Стойчо Иванов вдигна купата за отборен шампион на клуб “Васил и Георги Илиеви” от Държавното лично- отборно първенство във Враца.
Медалите си оспорваха между 20- 30 деца във всяка категория. Кюстендилци не успяха да спечелят шампионска титла в индивидуалната надпревара, но завоюваха 5 медала и имат няколко класирания сред първите 10 в категориите.

Сребърен медал спечели Румен Петрунов в категория 73 кг. Бронзов в същата категория за Никола Лютов и седмо място за Васил Стоименов.
Бронзови медали за двама борци от клуб “В. и Г. Илиеви” в категория 38 кг. На почетната стълбичка се качиха Валентин Асенов и Павел Ангелов. Осми е Сотир Клинков.

Борба В. и Г. Илиеви
netinfo

Борба В. и Г. Илиеви
netinfo

Борба В. и Г. Илиеви
netinfo

Трето място и бронзов медал и за Марио Стоянов в категория 66 кг.
Васил Борисов се класира 7- ми при 30- килограмовите, а съотборникът му Денис Кирилов е 11- ти. Даниел Иванов е 10- ти в категория 32 кг.
 
“Състезателите ни се представиха много добре, както казваме ние- сбориха се хубаво. Дадоха максимума на моментните си възможности, с изключение на едно талантливо дете, на което просто не му се получиха борбите. Повечето от тях са 4- 5 клас, а не 6- ти и ще ке борят при децата и догодина”, каза треньорът Стойчо Иванов.
 

Борба В. и Г. Илиеви
netinfo


Клуб “Васил и Георги Илиеви” събра 54 точки. Втори са “Атлетик” Пловдив с 43 т., а трети “Изобор”- Плевен с 40 т.
 
Дарик- Кюстендил