белезници
белезници / / Thinkstock/Getty Images
Двадесет и три годишен мъж, обвинен за хулигански действия в заведение в гр. Кюстендил, остава в ареста. Районна прокуратура – Кюстендил е привлякла в качеството на обвиняем за хулиганство Л. Владимиров. На 28.01.2018 г., обвиняемият Владимиров се намирал в кафене „Фреш“ в гр. Кюстендил с приятели. Той започнал да се държи агресивно и грубо към посетителите, чупил чаши, извадил и държал в ръка оръжие. Действията му предизвикали възмущение сред посетителите на заведението, след което били уведомени органите на полицията, информират от Апелативна прокуратура- София.

Обвиняемият излязъл от кафенето и изхвърлил държаното от него оръжие в съседен двор. На място бил извършен оглед и назначена балистична експертиза, която следва да установи вида на оръжието.

По искане на прокуратурата съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия. Л. Владимиров е многократно осъждан за престъпления от общ характер. Настоящето деяние е извършено в условията на опасен рецидив, допълват от прокуратурата.
 
Апелативна прокуратура- София