/ Маргарита Петрова
Световният вицешампион и балкански шампион по кикбокс Доброслав Радев от СК “Патриот” е Спортист №1 на Дупница за 2018 година. Негови подгласници станаха Иван Илиев, състезател на клуба по силов трибой- “Марек 13” и Митко Джорджев от таекуондо клуб “Гладиатор”. Наградите на победителите връчи кметът Методи Чимев.

Коледен турнир по борба за деца в Кюстендил

Един от най-успешните български състезатели по таекуондо, Александър Джорджев от “Гладиатор” е №1 при юношите и девойките за 2018 година. Подгласници са му неговите съотборници- Александра Георгиева и Радина Борисова.

Спортист на Дупница 2018 г.
Маргарита Петрова

Специални награди получиха националните състезатели по борба, родом от Дупница- Даниел Александров и Кирил Милов. Техният първи треньор Виктор Бонев им подари икони, с пожелания за здраве и още много успехи.

Александров подари чрез кмета на Община Дупница златния му пояс от турнира “Никола Петров” и трикото, с което го спечели. Кирил Милов също преди месец подари трикото си, с което стана вицешампион от СП.

Кметът на Дупница Методи Чимев обяви, че във фоайето на Спортната зала ще бъде оформен кът за музей на спорта, където ще бъдат изложени и тези експонати. Отбори на годината станаха, при колективните спортове- "Ейнджълс"- софтбоул и бейзбол и при индивидуалните спортове "Марек Дигеста"- по тенс на маса. Т

реньори на годината са Христо Михалчев- таекуондо клуб "Гладиатор" и Николай Пилев- "Ейнджълс". Очаквайте още подробности и снимки от церемонията Спортист на Дупница 2018 г.!
Дарик- Кюстендил