Кандидатите за депутати от ГЕРБ заявиха: Имаме волята да работим за по-добра България
Кандидатите за депутати от ГЕРБ заявиха: Имаме волята да работим за по-добра България / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Дупница. Кандидатите за народни представители поискаха доверието на гражданите, защото имат волята да работят. „Направихме много, но има още много да работим", каза кандидатът за народен представител Емил Гущеров.

Като депутат от 41-то Народно събрание, Гущеров е работил повече, отколкото е говорил.Така представиха Емил Гущеров, втори в листата на ГЕРБ. Благодарение на усилията му са отпуснати средства за ремонт на тунела на главен път Е-79 и за ремонт на Аракчийски мост, дейности, които започват следващата седмица.

Кандидатите за депутати от ГЕРБ заявиха: Имаме волята да работим за по-добра България
netinfo

"Преди четири години поискахме вашето доверие, получихме го, работихме през този четиригодишен период да изпълним нашите обещания - административни реформи в полза на гражданите, като вече не се налага да се пътува до Кюстендил за получаване на шофьорски книжки и европейска здравноосигурителна карта. Обещахме си да работим Дупница да стане европейски град, Дупница вече не е същата. За 2012 г. Дупница е на второ място по спечелени европейски проекти. 43 млн. лв. средства, които ще бъдат в Дупница", заяви Емил Гущеров и припомни думите на бившия транспортен министър Петър Мутафчиев, че магистрала „Струма" не е приоритетен обект. "Съвсем скоро предстои откриването на ЛОТ 1, а съответно и строителството на останалите. Изключително важна магистрала и полезна за всички в област Кюстендил, хората от Благоевградска, Софийска и Пернишка области", допълни Емил Гущеров.

Кандидатите за депутати от ГЕРБ заявиха: Имаме волята да работим за по-добра България
netinfo

Водачът на листата Кирил Кафин заяви, че ГЕРБ е направила много по отношение на инфраструктурата, отворени са нови училища и детски градини, направени са площади. Калфин призна, че са допуснали грешки, но те ги знаят и по-важното е, че знаят как да ги отстранят.

„Успяхме за този четиригодишен период да запазим стабилността на страната и не позволихме България да фалира, но не обърнахме достатъчно внимание на социалната сфера", заяви Калфин, при откриването на кампанията в Дупница и допълни, че когато има финансова стабилност - от тук нататък могат да работят за подобряване на социалното положение на хората.

„Имаме ли силна икономика ще създадем работни места, ще увеличим заплатите, ще увеличим пенсиите, но това може да стане само, когато всички заедно работим в тази посока и ние ще продължим да работим. Сами виждате, че единствената алтернатива на българина е ГЕРБ, само ние може да ви предпазим от тройната коалиция, която отново се готви да се влее във властта. Няма лошо, но знаем лошите практики и затова повярвайте,че единственият, който може да води по правилния път България е Бойко Борисов и ГЕРБ", каза Калфин.

Кандидатите за депутати от ГЕРБ заявиха: Имаме волята да работим за по-добра България
netinfo

Листата на ПП ГЕРБ се допълва от знаещи, можещи хора, които работят и ще продължат да работят за Кюстендилска област. Трети в листата е Владислав Стойков, следван от Боян Милушев, Калин Гелев, Милен Николов, Радослава Чаканска и Веселин Вучков - бивш заместник-министър на МВР.

С народна песен и пожелание за победа, ПП ГЕРБ откри предизборната си кампания в Дупница с концерт на народния изпълнител Иван Дяков.