Какво стана снощи заменя Целуни ме
Какво стана снощи заменя Целуни ме / Маргарита Петрова, архив

Премиерата на Общински драматичен театър „Невена Коканова" на постановката „Целуни ме" на Ана Петрова се отлага за есента. Причината е лична трагедия в семейството на един от актьорите, репетициите са били преустановени. На 29 май, когато беше планувана премиерата ще бъде игран спектакъла „Какво стана снощи", като три от ролите ще бъдат поверени на столични актьори. Ивайло Калоянчев заменя Иван Иванов, Таня Кожухарова - Василка Сумева, а Латинка Петрова - Снежана Малковска. Спектакъла „Какво стана снощи" е с начален час- 19 часа.
Калоянчев, Кожухарова и Латинка Петрова играят "Какво стана снощи" в театър "Сълза и смях", режисьор на постановката и там е Славчо Пеев. На сцената с тях ще излязат Николай Илчев, Ива Караманчева и Виктория Янева.
Директорът на театъра Славчо Пеев обясни, че постановката "Целуни ме" ще я има, но през октомври, за празника на града. Финансов директор или импресарио ще е от полза за работата на театъра, коментира Пеев.
Председателят на ОбС Дупница Ивайло Константинов коментира, че се обмисля назначаването на финансов директор. Той допълни, че постановките са много добри и с добра реклама биха донесли приходи.