Кадрови проблеми във  Велбъжд преди мача в Радомир
Кадрови проблеми във Велбъжд преди мача в Радомир / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

"Велбъжд" гостува тази неделя на "Струмска слава"- Радомир в мач от 20- тия кръг на Югозападната "В" група. Старши треньорът Юлиян Кръстев има да решава редица кадрови проблеми. Наказани за този мач са капитанът Мирослав Петров и Адриян Бачовски. Контузии лекуват Йордан Йовчев и Атанас Пенков. Под въпрос, заради травма е и участието в мача на Николай Иванов- Гъмзата.
"Велбъжд" е на 11- то място в класирането на ЮЗ "В" група, с 23 точки. Три отбора имат само точка в повече- "Беласица", "Спортист"- Своге и "Чепинец". Домакините от Радомир са на 13- то място, с 16 точки, само на 3 от зоната на изпадащите.
Борбата за оставане в групата продължава и "Германея"- Сапарева баня, който гостува на "Места" в Хаджидимово. Футболистите, водени от Борис Кръстев са на 14- та позиция с 15 точки. В зоната на изпадащите, след тях са само "Ботев"- Ихтиман с 13 и "Септември"- София с 6 точки.
Дербито на кръга е в Перник, където "Миньор" посреща "Септември"- Симитли. Лидерът "Пирин" посреща "Чепинец"- Велинград.