Йордан Беловодски е За актуализацията на Бюджет 2011
Йордан Беловодски е За актуализацията на Бюджет 2011 / Влади Владимиров

За приемането на актуализацията на Бюджет 2011 се обяви общинският съветник от "Инициатива за Кюстендил- Осогово" Йордан Беловодски. Той уточни, че колективния орган на коалицията все още не е взел решение, как да гласуват при разглеждането на докладната двамата съветници- Ани Алексиева и Йордан Беловодски.

"Неприемането на актуализацията ще донесе неприятности за общинска администрация. С всичките условности, критики и коментари, които чувам от колеги. Трябва да загърбим политическите ни пристрастия,  да се съсредоточим върху това, каква ще бъде ползата за общината, респективно вредата за хората и града, ако не се гласува актуализацията. Дори и да гласуваме против, едва ли може да поправим нещо", заяви за Дарик общинският съветник.  Той допълни, че "Инициатива за Кюстендил- Осогово" е за това проекта за здравен център да се реализира.

"Много често политическите централи имат интереси, които не съвпадат с тези на кюстендилци, затова е създадена и нашата коалиция", каза още Йордан Беловодски.