Й. Боздански: Искам Даскалов в отбора си
Й. Боздански: Искам Даскалов в отбора си / netinfo

  Старши треньорът на ПФК "Велбъжд- Кюстендил" Йордан Боздански ще настоява пред ръководството на клуба за картотекирането на централния нападател Георги Даскалов. Даскалов игра за кюстендилци и през миналото първенство, след което се пробва да си уреди трансфер в чужбина, а от 2 седмици тренира отново с "Велбъжд- Кюстендил".

  "Познавам отлично качествата на Г. Даскалов, той ще бъде много полезен за отбора", заяви за www.darik.net Йордан Боздански.

  До петък трябва да се реши, ще бъде ли предложен договор на вратаря Венци Велинов, който също тренира с отбора.

  "Ако картотекираме и Даскалов, и Велинов ще преотстъпим на другия "Велбъжд" 2-3 футболисти", коментира Боздански.

  Старши треньорът вече е изгледал на видеозапис мача между "Етър" и "Спортист"- Своге от първия кръг. В събота "Велбъжд- Кюстендил" гостува на "Спортист" в Своге. Ръководството на кюстендилският клуб организира безплатна екскурзия за феновете, които искат да подкрепят отбора в първия му мач като гост. Тръгване в 14, 30, в деня на двубоя.

  "Отборът на Своге е по- скоро посредствен, отиваме за да вземем трите точки", оптимистично заяви Йордан Боздански.

  На облекчен режим тренират Спас Гигов и Георги Бижев, но ще бъдат готови за срещата в събота. Възстановяващият се от тежка контузия Костадин Марков ще проведе курс по физиотерапия в Благоевград, а от следващата седмица ще поднови тренировките си с отбора.