Изпитни стратегии
Изпитни стратегии / netinfo

   За всички, които поради усилено зачестяване на празниците имат проблем с точните дати, точните силуети и зрителните възприятия от два дни насам е 2008г. Ни повече, ни по-малко. Време е да вземете нещата в свои ръце и когато кръвта ви е чиста от всякакви промили да помислите как плановете и заканите ви да преминат в дела.

    И понеже съветите все още са безплатни и безполезни да обърнем внимание на кандидат-студентите и по-скоро матурианците. Момичета, момчета, скъпи бъдещи експерти, наближават дати, които ще определят в голяма степен житейските ви хоризонти. Ще имате възможност да покажете потенциал, умствена грациозност и хладнокръвие с пищови. Нужни са ви оценки, с които да смаете и най-оптимистично настроените роднини и да поемете по стръмните пътища на родното висше образование.

     За всичко това може да изберете да учите когато нямате някакви важни неща като внезапни излизания по клубчетата, непредизвикани рожденни дни, тридневни сватби на хора, които не познавате, разходки с кучето до среднощ, заплесвания пред pc-то и култови филми даунлоудвани от торентите/респективно ъплоудвани. Разбира се, никой не настоява да станете аскети или да промените половите си предпочитания, просто разширете денонощието и от време на време пипайте по някоя книга за късмет, ако е учебник два пъти по-добре, а ако четете от тях трижди.

    Ето как учи студент, стартов въпрос към мой приятел:

    - Какво правиш в момента? / след този дълъг текст, отпуснете морни глави и си пуснете звук чуй /