Изпит за степен в КК Шурикен
Изпит за степен в КК Шурикен / КК Шурикен
В Карате Клуб "Шурикен" се проведе изпит за ученическа степен Кю, на който се явиха 46 деца, за 2-ро Кю един, за 1-во Кю-един и за I-ви дан също един.
25 деца успешно взеха 9-то Кю- жълт пояс. 8 деца вързаха новите си 7-мо Кю- оранжев пояс, 10 успешно се справиха с изпита и взеха 5-то Кю - зелен пояс, 1 дете взе 4-то Кю- син пояс.

Изпит за степен в КК Шурикен
КК Шурикен

Мартин Алексов положи успешен изпит за черен колан, като показа завидна техника както в дисциплините ката и кумите, така и във физическите упражнения, които трябваше да покрие.

Изпит за степен в КК Шурикен
КК Шурикен

Лицензираният изпитващ Емил Димитров- IV- ти Дан и комисията са доволни от представянето на своите възпитаници.

Изпит за степен в КК Шурикен
КК Шурикен

Двама състезатели на мъже Веселин Димитров и Велизар Колешански в момента завършват подготовката си в планинската база Белмекен.

Изпит за степен в КК Шурикен
КК Шурикен

Четирима от каратеките на Шурикен - Андрей Тодоров, Виктория Венкова, Георги Матуски и Янислав Миленков, които са част от Националния отбор на България заминаха на лагер в Словакия с 6 държави- България, Полша, Беларус, Украйна, Чехия, Словакия.
 
Предстои планински лагер за Шурикените в Осоговската планина, в хотел Три Буки от 6 до 11 август 2018 г. и лагер за Веселин Димитров и Велизар Колешански на Кранево от 26-ти август 2018 г.
 
Тренировките се възобновяват от 3 септември 2018г. по утвърдения график.
 
Дарик- Кюстендил