Измамничка обикаля в района и мами баби
Измамничка обикаля в района и мами баби / netinfo

  Гастрольорка, майстор на измамите задържаха кюстендилски полицаи. 35- годишна софиянка, докато пътувала с приятеля си с кола, отмъкнала пенсията от 180 лв. на възрастна жена от с. Долно Уйно. Двамата поискали да си налеят вода и бабата ги въвела в кухнята си, след тръгването им установила, че липсва пенсията й – парите били на масата.

  Двойката е установена, парите са върнати на собственичката. При последвалата проверка полицаите установили, че софиянката е известна на полицията в много краища на страната, като извършител на множество кражби и измами. Осъждана е,  изтърпяла е и 2- годишна ефективна присъда за разваляне на магия. Задържана е за 24 ч. в РПУ – Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство. 

  Тази нощ дупнишки полицаи са задържали 2 млади жени за извършена кражба от павилион за хранителни стоки в гр. Бобошево. Жените на 24 и 26 години, след като изкривили ламарина на гише на търговския обект, успели да откраднат 180 лв.  Двете ще останат в ареста 24 ч. Работата по случая продължава РПУ – Дупница.