Иван Маринов се извини на деца и родители, благодари на спонсорите на ФК Кюстендил и пожела успех на Велбъжд
Иван Маринов се извини на деца и родители, благодари на спонсорите на ФК Кюстендил и пожела успех на Велбъжд / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил
Иван Маринов се извини на деца и родители, благодари на спонсорите на ФК "Кюстендил" и пожела успех на "Велбъжд"
57862
Иван Маринов се извини на деца и родители, благодари на спонсорите на ФК "Кюстендил" и пожела успех на "Велбъжд"
  • Иван Маринов се извини на деца и родители, благодари на спонсорите на ФК "Кюстендил" и пожела успех на "Велбъжд"

Директорът на ДЮШ на ФК "Кюстендил" Иван Маринов- Маслара избра ефира на Дарик, за да се извини на децата и родителите, които повярваха в каузата на клуба, да благодари на президента и спонсора на клуба и да пожелае успех на ФК "Велбъжд". Иван Маринов няма да е част от екипа треньори в обединения ФК "Велбъжд", обяви по- рано пред Дарик управителят на клуба Андрей Радев.

"Просто искам да се извиня на тези над 170 деца, които повярваха и дойдоха в клуба, да се извиня и на техните родители. За времето, когато бяха при нас са били обграждани с необходимото внимание. Много деца има в Кюстендил, в които има страшно много футбол, а мисля, че на мен можете да ми вярвате, има страшно талантливи деца.

Ако не виждах перспектива в тези деца първи щях да хвърля кърпата, знаете какъв беше натиска върху мен, но аз останах. Отказах и три оферти, две на отбори от "Б" група и една от "А" група, останах, защото, вярвам че тези деца могат да направят кариера като футболисти", заяви Иван Маринов. Той благодари на президента Светли Григоров и на спонсорите. "На трето място, искам да пожелая успех на "Велбъжд", допълни Маринов.

Маслара не мисли върху варианта да продължава да се занимава с детско- юношески футбол. "Аз се гордея с това, което постигнах, с екипа който събрахме, с децата и с това, че спазих обещанието си, че няма да правя удари под кръста, въпреки че срещу нас се използваха удари направо под главата", коментира треньорът пред Дарик.