Историческа дупка ще бъде асфалтирана?
Историческа дупка ще бъде асфалтирана? / netinfo

"Проблемът с канализацията на ул. "Цар Петър" е решен. Подменихме част от канализационния колектор и изградихме шахта. В този участък водата едва се движеше и канализацията се запушваше. Сега водата се движи бързо и дори отмива залепнали по стените на тръбите с времето мърсотии. Тази сутрин наш екип отстранява от шахтата кълбо с боклуци", коментира за Дарик управителят на "Кюстендилска вода" Бисер Харалампиев. Той се ангажира, появилите се след поройния дъжд миналата седмица дупки до шахтата да бъдат запълнени. Според Харалампиев, асфалтирането на дупката е задължение на ОП "Чистота".

За последната близо 1 година, от водното дружество правят на няколко пъти изкопни работи на едно и също място на ул. "Цар Петър". Често се появяват опасни и за автомобили, и за пешеходци опасни дупки.

"Надявам се от "Кюстендилска вода" наистина да са си свършили работата до край. Ние ще асфалтираме, но да не се наложи след това отново от водното дружество да разкопават", каза пред Дарик директорът на ОП "Чистота" Валентин Смоков.