Обединени патриоти- Кюстендил
Обединени патриоти- Кюстендил / Иво Кирилов, Дарик
Държавата да се намеси и да участва дейно в икономиката. Да се отворят фабрики и да се осигурят нови  работни места. Това е единственият изход, за да излезем от кризата и хората да получават адекватни на нуждите им доходи, заяви водачът на листата на коалиция „Обединени патриоти” за Кюстендилска област Илиян Тодоров. Той заедно с другите четирима от листата Георги Петров, Николай Чачов, Райчо Цветин и Мартин Габровски се срещнаха с членове и симпатизанти във Възрожденското училище в Кюстендил.

Обединени патриоти- Кюстендил
netinfo


„Ако някой ни обвини, че това държавата да се намеси в икономиката е отживелица от комунизма, нека да погледне развитите икономики в Европейския съюз. Докога ще чакаме да се появят инвеститори? Колко инвеститори са дошли в Кюстендилска област? Минималната заплата в момента трябва да е 1 000 лв. Пенсиите също трябва да се увеличат. Не трябва да приемаме лъжите, които ни казват, че няма пари. В края на мандата си ГЕРБ похарчиха 2 500 000 000 лв. от излишъка, отделно бяха дадени и 2 млрд. лв за саниране”, каза Илиян Тодоров.
Сред другите приоритети на "Обединени патриоти" са и прекратяване на договорите с чуждите монополи, както и спирането на бежанците, които навлизат в България.

Обединени патриоти- Кюстендил
netinfo


„Ние ще търсим подкрепата на всички българи, които бяха лъгани през последните 27 години и са натикани в блатото на мизерията. На всички, които са докарани до такова положение, че не могат да си купят лекарствата, а децата има са принудени да емигрират в чужбина”, допълни водачът на листата на "Обединени патриоти" Илиян Тодоров.

Обединени патриоти- Кюстендил
netinfo


Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Дарик- Кюстендил