Илиан Тодоров: БСП гласуваха ЗА продажбата на Чифте баня
Илиан Тодоров: БСП гласуваха ЗА продажбата на Чифте баня / Дарик- Кюстендил,архив

Депутатът от "Атака" Илиян Тодоров изпрати писмо до редакцията на Дарик, в което посочва, че общинските съветници на БСП в Кюстендил са гласували "ЗА" продажбата на "Чифте Баня".
"Аз, присъствах на заседанието на Общинския съвет, когато съветниците приеха "Чифте баня" да бъде продадена и видях с очите си, че само един общ.съветник от БСП гласува против продажбата на банята. Въпроса днес е с какви очи г-жа Мая Манолова се появява на протеста срещу продажбата на банята?
За никой не е тайна, че пагубното управление на Петър Паунов е подкрепяно от съветниците на ГЕРБ, БСП и др. в една отровна симбиоза, която буквално всекидневно унищожава гр. Кюстендил", коментира Илиян Тодоров.

Според него, единствената реална опозиция на днешното "деструктивно статукво" в Кюстендил е "Атака", в лицето на общинския председател Владислав Лехчански, ръководството, членовете и симпатизантите на партията.

"Надявам се гражданите на Кюстендил да се събудят от летаргията, в която са изпаднали. Надявам се, за тяхно добро на предстоящите избори за кмет и Общински съвет да изритат управниците, които докараха града до днешното му състояние", завършва в позицията си депутатът от "Атака" Илиян Тодоров.