14 кандидатки
14 кандидатки / netinfo
Новата “Девойка Кюстендилска пролет 2017” ще бъде избрана в събота / 18 март /. 14 красиви момичета ще видим на сцената на площад “Велбъжд”. Конкурсът- спектакъл започва в 19 ч., с водещи Петя Дикова и Александър Кадиев.

СНИМКИ: Вижте кандидатките за Девойка Кюстендилска пролет 2017 

Кандидатките за “Девойка Кюстендилска пролет 2017” имаха специална фото сесия в парк хотел “Кюстендил”, като Ви представяме снимките, направени до басейна с минерална вода.
Можете да подкрепите една от кандидатките и за Момиче на публиката, като гласувате по указания начин.

Запознайте се с  кандидатките за "Девойка Кюстендилска пролет 2017"
 
№ 1 НИКОЛ ВЕСЕЛИНОВА ХАРАЛАМПИЕВА
 
На 16 години.  Зодия Стрелец.  Ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и испански език“.  През свободното си време обича да тренира и да се среща с приятели.

Мечтае да се превърне в успяла жена, както в професионален, така и в личен план.
Пожелава на Кюстендил много бъдещи успехи, а след време да се превърне в столица на Културата. Гласувайте за НИКОЛ ВЕСЕЛИНОВА ХАРАЛАМПИЕВА на номер 1925, с текст латинско P1. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

НИКОЛ ВЕСЕЛИНОВА ХАРАЛАМПИЕВА
netinfo

 
№ 2 ДАНИЕЛА БИСЕРОВА  ПАРМАКОВА
 
На 17 години. Зодия Лъв. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев“, специалност „Банково дело“. През свободното си време обича да излиза с приятели и да танцува.

Мечтае да се реализира като успешен кинезитерапевт.

Пожелава на Кюстендил да се развива, да посреща повече туристи и да бъде пълен с щастливи и усмихнати хора.
Гласувайте за ДАНИЕЛА БИСЕРОВА  ПАРМАКОВА  на номер 1925, с текст латинско P2. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

ДАНИЕЛА БИСЕРОВА  ПАРМАКОВА
netinfo

 
 № 3 ВЕЛИНА ГЕОРГИЕВА ЛУМБЕВА
 
На 17 години. Зодия Стрелец. Ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и испански език“. През свободното си време се занимава със спорт  –  тенис на корт, фитнес. Интересува се също и от здравословно хранене.

Мечтае да изгради успешна кариера в сферата  на графичния дизайн и да просперира в активните си спортни дейности.

Пожелава на Кюстендил многобройни спортни отличия, а на гражданите на града, да бъдат здрави и обичани, защото това е най-важното.

Гласувайте за ВЕЛИНА ГЕОРГИЕВА ЛУМБЕВА на номер 1925, с текст латинско P3. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

ВЕЛИНА ГЕОРГИЕВА ЛУМБЕВА
netinfo


№ 4 МИХАЕЛА МИРОСЛАВОВА КОСТАДИНОВА
 
На 16 години. Зодия Стрелец. Ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов“, специалност „Биология“. През свободното си време обича да танцува, да спортува и да се забавлява с приятели.

Мечтае да специализира в областта на медицината.

Пожелава на град Кюстендил да бъде по-чист, а хората по-усмихнати и позитивни.

Гласувайте за МИХАЕЛА МИРОСЛАВОВА КОСТАДИНОВА на номер 1925, с текст латинско P4. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

МИХАЕЛА МИРОСЛАВОВА КОСТАДИНОВА
netinfo

 
№ 5 ЕВЕЛИНА НИКОЛОВА ВАСИЛЕВА
 
На 16 години. Зодия Рак. Ученичка в ПГИМ „ Йордан Захариев“, специалност „Банково дело“. През свободното си време обича да танцува, да посещава нови места и да прекарва време с приятелите и семейството си.

Мечтае да се занимава професионално с  танци, да бъде щастлива и да има здраво семейство.

Пожелава на Кюстендил да има все повече млади хора, които да се разхождат с усмивка из града.

Гласувайте за ЕВЕЛИНА НИКОЛОВА ВАСИЛЕВА на номер 1925, с текст латинско P5. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

ЕВЕЛИНА НИКОЛОВА ВАСИЛЕВА
netinfo

 

 № 6 СИЯНА ЛЮБОМИРОВА АЛЕКСАНДРОВА
 
На 16 години. Зодия Скорпион. Ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и немски език“. През свободното си време обича да спортува, да излиза с приятели и да се разхожда из природата.

Мечтае да завърши висше образование, а след това успешно да се реализира.

Пожелава на Кюстендил да просперира в развитието на туризма, а гражданите да са положително настроени към живота, винаги усмихнати и най-вече здрави.

Гласувайте за СИЯНА ЛЮБОМИРОВА АЛЕКСАНДРОВА на номер 1925, с текст латинско P6. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

СИЯНА ЛЮБОМИРОВА АЛЕКСАНДРОВА
netinfo

 
 № 7 СТЕЛА ИВАЙЛОВА КИРИЛОВА
 
На 16 години. Зодия Рак. Ученичка в ПМГ „Емануил Иванов“, специалност „Математика и информационни технологии“. През свободното си време обича да рисува, да се занимава с моден дизайн и математика.

Мечтае за  добро семейство и да стане архитект. В бъдеще иска да развие своето хоби  –  фотографията.

Пожелава на Кюстендил да бъде изпълнен с млади хора, коита да обичат града си и да бъдат част от неговото развитие.

Гласувайте за СТЕЛА ИВАЙЛОВА КИРИЛОВА на номер 1925, с текст латинско P7. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

СТЕЛА ИВАЙЛОВА КИРИЛОВА
netinfo

 
№ 8 РАЛИЦА ЕМИЛОВА ВЕЛИНОВА
 
На 16 години. Зодия Овен. Ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов“, специалност „Математика и информационни технологии“. През свободното си време обича да се занимава с изкуство в различни сфери.

Мечтае да стане успяла жена и да се занимава с нещо, което обича.

Пожелава на Кюстендил да стане по-успял и добър град, все повече млади хора да се задържат тук и все повече туристи да го посещават.

Гласувайте за РАЛИЦА ЕМИЛОВА ВЕЛИНОВА на номер 1925, с текст латинско P8. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

РАЛИЦА ЕМИЛОВА ВЕЛИНОВА
netinfo

 
 № 9 ЕЛИЦА ВЛАДИМИРОВА ДИМИТРОВА
 
На 17 години. Зодия Лъв. Ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и испански език“. През свободното си време обича да посещава  нови места, да пазарува и да си угажда като си приготвя любима храна.

Мечтае да обиколи света и да срещне повече добри хора.

Пожелава на град Кюстендил да се развива към все по-добро.
Гласувайте за ЕЛИЦА ВЛАДИМИРОВА ДИМИТРОВА на номер 1925, с текст латинско P9. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

ЕЛИЦА ВЛАДИМИРОВА ДИМИТРОВА
netinfo


№ 10 ТЕОДОРА БОНКОВА АТАНАСОВА
 
На 16 години. Зодия Овен. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев“, специалност „Митническа и данъчна администрация“. През свободното си време обича да чете книги, да ходи на фитнес, да пише литературни разкази, приказки и стихотворения, да рисува и да се занимава с Младежкия червен кръст.

Мечтае да завърши висшето си образование във Флорида, а след това да се завърне в Кюстендил и да работи за развитието на града и държавата. Мечтае също да създаде фондация, която да помага на родители и деца в неравностойно положение.

Пожелава на жителите на град Кюстендил да бъдат живи и здрави и да не спират да носят добротата в сърцата си, да не спират да мечтаят и да покорят върховете на успеха. Отправя пожелания към гражданите, да продължават да са все така добри и сплотени и да се гордеят с красивия и чист Кюстендил.

Гласувайте за ТЕОДОРА БОНКОВА АТАНАСОВА на номер 1925, с текст латинско P10. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

ТЕОДОРА БОНКОВА АТАНАСОВА
netinfo

 
 № 11 БЕАТРИС БИСЕРОВА РАНЧИНА
 
На 19 години. Зодия Овен. Студентка в Университет по архитектура, строителство и геодезия, специалност „Транспортно строителство“. Свободното си време обича да прекарва със семейството и приятелите си.

Мечтае да обиколи света и да се реализира в професионален план.

На Кюстендил, като град докоснат от боговете и овощна градина на България, пожелава да продължава да се развива, оставайки добро място за живеене, труд и почивка. Предлагайки възможност на поколенията да изживеят пълноценно настоящето и да посрещнат с нови надежди бъдещето на града си.

Гласувайте за БЕАТРИС БИСЕРОВА РАНЧИНА на номер 1925, с текст латинско P11. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

БЕАТРИС БИСЕРОВА РАНЧИНА
netinfo


№ 12 ДАНИЕЛА ДАНАИЛОВА СТОИМЕНОВА
 
На 18 години. Зодия Телец. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев“, специалност „Митническа и данъчна администрация“. През свободното си време обича да чете книги, да танцува и да излиза с приятели.

Мечтае да стане най-добрият лекар и да помага на хората.
Пожелава на Кюстендил да бъде изпълнен с добри хора, да се развива и да има все повече работни места.

Гласувайте за ДАНИЕЛА ДАНАИЛОВА СТОИМЕНОВА на номер 1925, с текст латинско P12. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

ДАНИЕЛА ДАНАИЛОВА СТОИМЕНОВА
netinfo

 
№ 13 ЕЛИЗА БОЙКОВА ОГНЯНОВА
 
На 17 години. Зодия Телец. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев“, специалност „Митническа и данъчна администрация“. През свободното си време, от 14 години изучава български народни танци и облекло, а от 11 години свири на тамбура. Интересува се от българска история.  Обича да се снима във фотосесии.

Мечтае да посети Москва и да стане професионален хореограф по български народни танци, а също така и да следва право.
Пожелава на Кюстендил, основаване на университет, който да привлече много млади хора.

Гласувайте за ЕЛИЗА БОЙКОВА ОГНЯНОВА на номер 1925, с текст латинско P13. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

ЕЛИЗА БОЙКОВА ОГНЯНОВА
netinfo


 № 14 АСЯ ИВАЙЛОВА СПАСОВА
 
На 16 години. Зодия Дева. Ученичка в ЕГ „Д-р Петър Берон“, специалност „Английски и испански език“. Обича да танцува, да пее, да се занимава с театър и да участва в пиеси и филми.

Мечтае да работи като акушер-гинеколог, защото смята за чудесно, това че ще участва в раждането на нов живот.
Пожелава на Кюстендил да се построят нови магазини и молове, както и градът да продължава да се развива.

Гласувайте за АСЯ ИВАЙЛОВА СПАСОВА на номер 1925, с текст латинско P14. Гласуването е неограничено и ще продължи и по време на спектакъла. Цената на едно съобщение е 1.20 лв. с ДДС.

АСЯ ИВАЙЛОВА СПАСОВА
netinfo





 
 
Дарик- Кюстендил