Хванаха Буркана с 1,8 кг. наркотици
Хванаха Буркана с 1,8 кг. наркотици / ОД на МВР

41-годишният Б.С. - Буркана от Кюстендил бе задържан отново за притежение и разпространение на високорискови наркотични вещества, съобщават от ОД на МВР- Кюстендил. Специализираните полицейски действия, криминалистите от Областната дирекция и РУ "Полиция" в Кюстендил осъществиха с участието на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура.

Общото количество на наркотичните вещества- марихуана, амфетамин, хероин е 1 800 грама, видът на веществата е проверен с полеви наркотест. Наркотиците са били укрити на различни места в жилището му в квартал "Запад" и извън него. Част от тях са били разпределени на дози.

Задържаният е известен на полицията с разнообразие от противозаконнн деяния, осъждан е за извършени тежки престъпления от общ характер. Последната му ефективна присъда е изтърпяна в края на 2012 г., като е лежал около 10 години за притежанеие на наркотици. По случая е започнато досъдебно производство, предстои разследващите да поискат от съда да му бъде наложена постоянна мярка за неотклонение задържане под стража.

Хванаха Буркана с 1,8 кг. наркотици
netinfo