Грети Алексова с трети зам.- кмет
Грети Алексова с трети зам.- кмет / netinfo

  Трима заместници ще има кметът на община Бобов дол Грети Алексова. Николай Игнатов- по икономическите дейности и европейската политика, Венцислав Кръстев- устройство и развитие на територията. Ще има и зам.- кмет по хуманитарните дейности, по информация на Дарик радио това ще е общинският съветник на "ЛИДЕР" Детелина Борисова.

  Общинският съвет гласува новата структура на администрацията, в нея ще работят 93- ма души.

  С пълно единодушие от 17 гласа, съветниците одобриха идеята на кмета общината да кандидатства с 2 проекта по програма "Красива България", за ремонт на Културния дом / на стойност 125 660 лв. / и на читалище "Просвета" / на стойност 28 822 лв. /, съобщи за Дарик председателят на ОС Димитър Ганчев.

  Любопитен резултат се получи при гласуването за избор на временен кмет на село Мала Фуча, двете кандидатури получиха равен брой гласове- по 8. На местните избори в селото не бе избран кмет, защото и двамата кандидати на балотажа получиха също равен брой гласове.

  Зам.- председател на ОС стана Васил Велинов. Клетва като нови съветници положиха Марияна Кацарска и Антон Михайлов, които влизат на мястото на заместник кметовете- Н. Игнатов и В. Кръстев.