Гюнтер Йотингер
Гюнтер Йотингер / БГНЕС
Включете се в дискусия с участието на еврокомисаря по бюджет и човешки ресурси Гюнтер Йотингер, за да обсъдите как бюджетът на ЕС да служи най-добре на гражданите, достатъчно ли са парите по области, ще намалеят ли публичните средства след Брекзит.

Събитието се организира от Представителството на ЕК в България и ще се проведе на 27 октомври от 12:00 часа в Аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски" е с продължителност 2 часа.
Събитието ще се излъчва на живо онлайн на сайта на Представителството на ЕК и на страницата във Фейсбук .

За организацията на участниците от област Кюстендил отговарят Информационен център Европа Директно-Кюстендил и читалище „Братство 1869”. Европейската комисия осигурява транспорт от Кюстендил до София и обратно, както и ваучер.

Тръгване от Кюстендил: 27 октомври, петък  09:00 часа от паркинга зад Театъра, а прибирането в Кюстендил е около 16:00 часа.

Желаещите да пътуват с организирания транспорт да заявят това на тел. 078 52 63 95 или на е-mail:centre@europedirect-kn.info до 17:00 часа на 26 октомври, като влизането е със задължителна проверка с документ за самоличност.