Гимнастички на Велбъжд с отличия от Dundee baby cup
Гимнастички на Велбъжд с отличия от Dundee baby cup / netinfo

Мишел Иванова от "Велбъжд" се класира 4- та в многобоя на турнира по художествена гимнастика "Dundee baby cup" в София, организиран от клуб "Илиана". Тя получи 5 - та оценка на съчетанието си без уред и е 6- та на въже, при родените 2005 г., "А" категория, където беше и най- оспорваната надпревара. Цветозара Миленкова е с второ оценка на без уред, при родените 2007 година.

Гимнастички на "Велбъжд" с отличия от "Dundee baby cup"
netinfo

Йоанна Валериева заслужи 3 златни медала при родените 2004 г., "Б" категория. Кюстендилката е първа в многобоя и в съчетанията без уред и с въже.

Гимнастички на "Велбъжд" с отличия от "Dundee baby cup"
netinfo

Медал получи и най- малката гимнастичка на "Велбъжд", която участва в турнира Светослава Георгиева.
400 състезателки- индивидуално и ансамбли участваха в "Dundee baby cup". Турнирът бе за момичета на възраст от 2010- 2004 г. Световните шампионки от ансамбъла на България- жени връчиха медали на всички гимнастички, родени от 2010- 2006 година.
Гост на турнира, със специална покана от организаторите бе създателката на школата по художествена гимнастика в Кюстендил Райна Афионлиева, която връчва и медалите на най- добрите в отделните възрасти.

Гимнастички на "Велбъжд" с отличия от "Dundee baby cup"
netinfo

Състезателки на "Велбъжд" ще участват в 3 турнира в края на седмицата. Вая Драганова заминава за Любляна, Словения. 22 гимнастички ще представят Кюстендил и "Велбъжд" на Държавния турнир "Зимни принцеси", който ще се проведе в Горна Оряховица, а 9 деца ще участват на международен турнир в Пазарджик.