Германея надви Миньор- Бобов дол. Велбъжд игра мъжки в Банско
Германея надви Миньор- Бобов дол. Велбъжд игра мъжки в Банско / netinfo

  Футболният отбор на Сапарева баня- "Германея" е хита на Югозападната "В" група, след първите 3 кръга. "Германея" надви един от прицелилите се в "Б" група отбори "Миньор"- Бобов дол с 1:0. Голът на победата вкара защитникът Стефан Александров, след асистенция на Св. Сакаджийски.

  "Много съм радостен, признавам бихме с грозна, но много мъжка игра. Трети мач не допускаме гол в нашата врата", каза за Дарик ст. треньорът Борис Кръстев.

  "Срещу лидерите се играе тактически и отбора се справи много добре. Доказахме, че трябва да ни взимат на сериозно", заяви щастлив след мача за Дарик кметът на Сапарева баня Сашо Иванов.

  "От два удара ни вкараха гол, а ние изпуснахме положенията си и вратаря им беше перфектен", коментира президентът на "Миньор" Димитър Ганчев. Той определи терена като селска ливада, на която футбол не може да се играе.

  Общинският футболен клуб "Велбъжд" спечели 1 точка при гостуването си на "Банско", след резултат 0:0.

  "Показахме много добра игра, при дъжд и тежък терен. Играхме мъжки и здраво, изпуснахме и 3- 4 положения", заяви за Дарик спортно- техническият директор Юри Стоименов. Според него тази точка е много важна за самочувствието на отбора.

  "Велбъжд- Кюстендил"- Костинброд победи с 3:1 "Пирин 2001". Президентът на клуба Валери Ненов благодари на двайсетината фенове от Кюстендил подкрепили отбора.