Германец ще менажира общинския парк- хотел Кюстендил
Германец ще менажира общинския парк- хотел Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил
Кметът Петър Паунов представя мениджъра на парк- хотел "Кюстендил"
81671
Кметът Петър Паунов представя мениджъра на парк- хотел "Кюстендил"
Хенинг Крипендорф за мениджмънта на парк- хотел "Кюстендил"
  • Кметът Петър Паунов представя мениджъра на парк- хотел "Кюстендил"
  • Хенинг Крипендорф за мениджмънта на парк- хотел "Кюстендил"

Община Кюстендил привлече специалист от немски произход, с 30- годишен опит, който да помогне за мениджмънта на парк- хотел "Кюстендил". Акцентът в работата му ще бъде осигуряване на качествено обслужване от квалифициран персонал и изготвяне на концепция за СПА зоната.
"Той се казва Хенинг Крипендорф, председател на най- старата, елитна хотелиерска организация в България. С 9 години опит в България и над 30 години стаж в Европа, от немски произход. С него постигнахме договорка да поеме мениджмънта на хотела", обяви кметът Петър Паунов. Договорът на този етап е за 4 месеца.


Хенинг Крипендорф коментира парк- хотел "Кюстендил" и целите си така:
"Чудесен обект, сигурен съм, че ще има много добра позиция на пазара. Трябва да вземем няколко оперативни мерки в хотела, заедно с маркетингова кампания. Целта е да сертифицирам хотела към Европейска сертифицираща организация, която все още няма присъствие в България. Ако трябва да се привличат международни пазари не може да се използва българската хотелска класификация. Целим пазари в областта на СПА, конферентния, културен туризъм и спорта, за да промотираме не само хотела, а и региона. Смятаме да имаме добро сътрудничество с другите хотели в Кюстендил. Трябва да е ясно, че един сам хотел, без да има доброто име на дестинацията не може да работи добре. Ще позиционираме хотела със сериозни туроператори".