ГЕРБ подари на Девойка Кюстендилска пролет 2016 и нейните подгласнички ваучери за обучение във ВУЗ
ГЕРБ подари на Девойка Кюстендилска пролет 2016 и нейните подгласнички ваучери за обучение във ВУЗ / ПП ГЕРБ

ПП ГЕРБ - Кюстендил подари на победителката в конкурса "Девойка Кюстендилска пролет 2016", Мирослава Ангелова, ваучер за обучение във ВУЗ. Двете нейни подгласнички - Катерина Василева и Симона Богданска, - също получиха ваучери за обучение. Стойността на всеки един от подарените ваучери е по 300 лв.

ГЕРБ подари на Девойка Кюстендилска пролет 2016 и нейните подгласнички ваучери за обучение във ВУЗ
netinfo

Наградите на девойките, победителки в конкурса, бяха връчени от общинския координатор на структурата Виктор Янев и от организационния секретар Михаела Крумова. Заедно с областния председател на Младежи ГЕРБ Мая Станойкова, те поздравиха победителките и им подариха красиви букети с цветя. Виктор Янев пожела на момичетата успехи по пътя на знанието и късмет във всяко едно начинание, което подемат.
От ГЕРБ обясниха, че подарените ваучери са за покриване на таксите в университетите, където се обучават момичетата или където ще следват занапред. "За нас е важно да инвестираме в образованието на младите хора и да помагаме за бъдещето им развитие", казаха от общинското ръководство на политическата сила в Кюстендил.