Виктор Янев поема ГЕРБ- Кюстендил от Кирил Калфин
Виктор Янев поема ГЕРБ- Кюстендил от Кирил Калфин / Дарик- Кюстендил, архив
Виктор Янев е новият областен координатор на ПП ГЕРБ за област Кюстендил. Той за меня на поста, подалия молба за освобождаване, депутатът Кирил Калфин. ГЕРБ има нови ръководства в 7 от 9- те общини в областта.
 
“Молбата ми да бъда освободен до Изпълнителната комисия на партията е от 1 година и 8 месеца. Причините са 2, първо- здравословни и второ- смятам, че една партия е в кондиция, когато допуска млади хора, да вървят напред, с нови идеи”, каза за Дарик депутатът Кирил Калфин. Той остава член на областното ръководство на партията и ще продължи да работи за каузата на ГЕРБ. Колегата му депутат Радослава Чеканска е новият административен секретар на партията в областта.
 
Михаела Крумова е новият общински председател на ГЕРБ в Кюстендил. Тя наследява Виктор Янев.  Мая Спасова ще е председател на ГЕРБ- Бобов дол, Даниела Стоянова на ГЕРБ- Бобошево, Елена Везенкова на ГЕРБ- Кочериново, а Йорданка Йорданова- Пейчева на ГЕРБ- Рила, Маргарита Стоилова на ГЕРБ- Трекляно и Илиан Богомилов е новият лидер на ГЕРБ- Невестино.
Ивайло Константинов остава начело на ГЕРБ- Дупница ,а Калин Гелев на ГЕРБ- Сапарева баня.
 
Дарик- Кюстендил