Габриела Ковачка е №1 в клуб Тонус
Габриела Ковачка е №1 в клуб Тонус / netinfo

"Рядко се раждат такива деца", казва за Габриела Ковачка старши треньорът на клуба по аеробна гимнастика Галя Миткова- Миладинова. Габриела Ковачка е спортист №1 на клуба за 2008 година.

"Тя е роден състезател. Надъхана! Лъже родителите си, че е болна,а идва в залата. Има травма, коляното и е подуто, а тя казва- нищо ми няма и иска да тренира", допълва Галя Миладинова.

Габриела Ковачка има 2 бронзови медала от Държавното и Национално първенства в "трио" на възраст 12- 14 години и е сред най- добрите осем в индивидуалната надпревара.

Награди от клуба получиха- Ана- Мария Манчева, Венелина Александрова, Пламена Димитрова, Елен Кокалинска, Светлина Велинова, Ани Начева и мъжът на клуба- 6- годишният Мартин Ковачки.

"Тази година бе година на много сълзи, радост, мъка, ярост, страх и от състезатели, и от треньори, но така се създават класни състезатели", коментира Галя Миладинова. Тя и колежката и Соня Александрова са неуморни и гледат с оптимизъм към 2009 година.

С атрактивна хореография, сътезателите на "Тонус" поздравиха прителите си от ФК "Бузлуджа", като двата клуба активно си сътрудничиха през тази година и заедно направиха Коледните си тържества.