Фотоизложба за Международния ден без тютюнопушене
Фотоизложба за Международния ден без тютюнопушене / Дима Кирилова,Дарик радио

Фотоизложба, посветена на Международния ден без тютюнопушене - 21 ноември е подредена пред сградата на общинска администрация Кюстендил. Организатори са Младежки парламент, РЗИ и община Кюстендил.
Петър Петров Петров получи голямата награда- статив , със своите 3 фотографии, с които участва в изложбата.

 

 

 

 

 

 

 


"Тази фотоизложба е доказателство, че младите хора се ориентират към един по- здравословен начин на живот, който да им осигури по- добро съществуване, защото знаете ,че тютюнопушенето е рисков фактор по отношение на много заболявания.Много по- добър вариант е младите хора да не пушат, а енергията им да е насочена другаде, да се занимават с нещо добро.
Днес е и ден на Християнското семейство, който съвпада с Международния ден без тютюнопушене.Това е и още един показател и за нас възрастните, защото децата имат нужда от нашите опит, грижа и пример, за да реализират себе си по най- добрия начин", заяви експертът в РЗИ Гюлка Джабирова.
"В деня на християнското семейство децата ни дават пример как да живеем по- добре и по- здравословно и как да бъдем съпричастни.Тази фотоизложба е и призив към нас", заяви Любляна Начева от отдел "Култура и духовно развитие".