ФК “Велбъжд” обяви конкурс за треньори
ФК “Велбъжд” обяви конкурс за треньори / Влади Владимиров
ФК “Велбъжд” обяви конкурс за треньори
54371
ФК “Велбъжд” обяви конкурс за треньори
  • ФК “Велбъжд” обяви конкурс за треньори

Конкурс за треньори в детско- юношеската школа, обяви обединеният ФК "Велбъжд". Щатните бройки са 5. Процедурата е открита, като могат да кандидатстват и хора със средно образование, стига да имат необходимия лиценз за възрастовата група, която искат да ръководят.

Ръководителят на клуба Андрей Радев информира треньорите, които в момента работят в клубовете "Велбъжд" и "Бузлуджа" за обявения конкурс.

Документи се приемат до 19- ти юли, като кандидатите трябва да подготвят писмена концепция за развитието на ДЮШ и методика за подготовка на децата, които искат да водят.

"Комисия от трима юристи ще разгледа документите, а допуснатите до конкурса кандидати ще защитават концепциите си пред комисия, с председател- специалист от НСА. Конкурсът е за треньори на "Деца- А", "Деца- Б", "Юноши младша възраст- А", "Юноши младша възраст- Б" и "Юноши старша възраст", каза за Дарик президентът на "Велбъжд" Андрей Радев. На спечелилите конкурса ще бъде предложен едногодишен трудов договор с основна заплата от 350 лв.

Подписан е договор между клуба, БФС и Спортно училище "Васил Левски", като треньори с висше образование от клуба ще работят в училището.