ФК Велбъжд и Димитър Соколов се разделиха, след 2:2 с Хебър
ФК Велбъжд и Димитър Соколов се разделиха, след 2:2 с Хебър / netinfo
ФК "Велбъжд" и Димитър Соколов се разделиха, след 2:2 с "Хебър"
23888
ФК "Велбъжд" и Димитър Соколов се разделиха, след 2:2 с "Хебър"
  • ФК "Велбъжд" и Димитър Соколов се разделиха, след 2:2 с "Хебър"

Ръководството на ФК "Велбъжд" освободи старши треньора на мъжкия отбор Димитър Соколов. "Това бе последния мач на Соколов начело на отбора. Разделяме се по взаимно съгласие", заяви членът на управата на клуба Андрей Радев.

И в последния мач от есенния полусезон на ЮЗ "В" група, "Велбъжд" не успя да стигне до победа и 3 точки, като завърши 2:2 с "Хебър"- Пазарджик, на стадион "Осогово".

Гостите поведоха с 0:2 през първото полувреме, след грешки на Ивайло Странджов. Разписаха се бившия играч на ПФК "Велбъжд- Кюстендил" Спас Гигов и Кръстьо Иванов.

С гол от дузпа, капитанът Бисер Методиев върна "Велбъжд" в мача в 52 мин., а Янко Янков изравни в 64 мин., след извеждащ пас на Момчилов. В последните минути пропуски направиха отново Янков и Кръстев.

Кюстендилци доиграха двубоя с 10 души, след като Кристиян Веселинов се контузи, а 3- те смени бяха изчерпани. В 11 минута бе извършена принудителна смяна, при борба за висока топка Иво Велинов получи контузия и бе откаран в болницата. В края на срещата той се върна на стадиона, с диагноза- счупен нос. На негово място отлично се включи юношата Красимир Асенов. След почивката Димитър Соколов пусна в игра Юлиян Кръстев и Александър Ангелов, на мястото на Ивайло Странджов и Радостин Джогански.

Титулярните 11 за "Велбъжд"- Кирилов, Велинов, Странджов, Здравков, Стойнев, Момчилов, Бачовски, Янков, Методиев, Джогански и Веселинов.

Името на новият старши треньор на "Велбъжд" не бе обявено, но Андрей Радев уточни, че той ще бъде местен човек, пред когото основната задача ще е да налага юноши на клуба. Предстоят разговори и със спонсора на клуба, като Радев изрази надежда, че той ще продължи да помага на клуба и през пролетния полусезон. / Чуй /

Очаквайте утре в На старт от 16 часа- интервюто с Андрей Радев.