ФК Кюстендил победи Миньор Перник и представи отбора за Трета лига
ФК Кюстендил победи Миньор Перник и представи отбора за Трета лига / Дарик- Кюстендил
ФК Кюстендил гостува на Спортист в Своге, в среща от 3- тия кръг в Трета Югозападна лига Срещата ще ръководи Васил Минев от София, ще му помагат Павлета Рашкова и Борислав Понорски, а  4- ти съдия е Петър Николов.
Старши треньорът на кюстендилци, Николай Николов- Чезето няма да може да разчита на Кирил Вълов, който отново има проблеми със стара контузия. Всички останали са готови за срещата и ще търсят успеха на стадиона в Своге.

ФК Кюстендил стартира сезона с победа над Балкан в Ботевград с 0:1 и равенство на собствен терен – 1:1 с Надежда- Доброславци.
Спортист Своге също започна първенството с победа, но на свой терен с 3:2 над Сливнишки герой, след което отстъпи пред Миньор в Перник с 2:0.

Дупнишкият Марек 1915 е един от първите наказани клубове по Дисциплинарния правилник, с глоба от 250 лв.  Марек ще гостува в третия кръг на Банско.
Водачите- Миньор и Вихрен, които единствени имат пълен актив от по 6 точки, в този кръг играят, съответно Миньор гостува на Пирин в Разлог, а  Вихрен посреща Рилски спортист.
 
 
 
Дарик- Кюстендил