Червени шампиони- Кюстендил
Червени шампиони- Кюстендил / Иво Кирилов, Дарик- Кюстендил, архив
Добата: Г- н Ганчев доказа, че обича ЦСКА
93733
Добата: Г- н Ганчев доказа, че обича ЦСКА
  • Добата: Г- н Ганчев доказа, че обича ЦСКА
Феновете на ЦСКА от клуб “Червени шампиони” благодарят на Гриша Ганчев, че върна лицето, емблемата на ЦСКА на “Българска армия”.
 
Иван Велчев- Кюстендилеца е много близък до нашия президент Гриша Ганчев и бе негов представител на търга. Имахме 3 плика с оферти от г- н Ганчев. Спечелихме с умопомрачителната сума от 8 млн. лв., а имахме оферта и в двуцифрена сума в милиони. Г- н Ганчев уби всички спекулации по негов адрес- дали обича ЦСКА, дали е дошъл само за спекулации, игри, сплетни. Той доказа, взе ни лицето, емблемата и я докара вкъщи, на Българска армия. Иван Велчев е мой много добър приятел, с който заедно сме направили първите стъпки по стадиона в Борисовата градина. Превърна се в тартор №1 на агитката. Много скромно момче и се раздава за каузата ЦСКА”, заяви в интервю за Дарик- Кюстендил Добромир Добрев- Добата, който бе част от червената агитка вчера в Кърджали.
 
Добата разказа и за “драконовските мерки за сигурност, от Хасково до Кърджали”, като по пътя, червените фенове са проверявани на 4 КПП, с жандармерия, с кучета. “Проверяваха ни за наркотици, за оръжие, за пиротехника. Все едно се охраняваше турската граница от бежанци, а ние сме просто фенове тръгнали да подкрепят любимия си отбор. Такова нещо не съм виждал и по Европа”, коментира Добата.
 
На въпрос, как ще коментира другото ЦСКА 1948, отбор, който може да влезе в Трета Югозападна лига, Добромир Добрев отговори: “Друго ЦСКА няма , не съществува. Това бе долна инсинуация от един господин, на който не искам да му казвам името. След търга вчера всичко ще приключи там”.
 
Феновете на ЦСКА очакват в 7- дневен срок, от УЕФА ще отговорят на протеста на клуба и ако не допуснат отбора в евротурнирите през тази година, да намалят наказанието и “от догодина като станем шампиони да участваме”, каза Добата.
 
 
Дарик- Кюстендил