Фен клуб Гунди-Кюстендил привлече в редиците си Стойков, Байрактарски и Маслара
Фен клуб Гунди-Кюстендил привлече в редиците си Стойков, Байрактарски и Маслара / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил

Областният управител Владислав Стойков, зам.- окръжният прокурор Ангел Байрактарски и треньорът Иван Маринов-Маслара получиха дипломите си за почетни членове на Фен клуб "Гунди-Кюстендил".

"Имам честа и удоволствието да приветствам при нас Владислав Стойков - национален състезател, футболист на "Левски". Няма да Ви представям Маслара, един от най-любимите футболисти на кюстендилци след Бумбара. Той организираше играта и правеше головете. За Байрактарски какво да кажа, като мен е болен Левскар. Фен клуб "Гунди-Кюстендил" обединява всичките цветове, отбори - "Левски", ЦСКА, "Славия" и др. Опитваме се да обновим клуба с млади и амбициозни хора", каза председателят на клуба Васил Николов.

Неговата и на клуба мечта е да бъде построен параклис на Гунди в Кюстендил. Според Николов, най-подходящи за целта са лесопарк Хисарлъка или стадион "Осогово", където Гунди е тренирал.

"Параклиса на Гунди ще бъде пантеон на всички кюстендилски спортисти. Нещо уникално, което го няма в България. Ако го направим Господ ще ни се отблагодари.

Ние се опитваме във фен клуба да обединим кюстендилци, които искат да работят за спорта и построяването на този параклис", коментира Васил Николов.

Денят на днешното събиране не е избран случайно, след Коледа на Стефановден. Темата е на чаша вино с кебапче, заключи шеговито Николов. Той раздаде сертификати на членове на клуба, които са майстори в производството на вино.