Елица Василева е Спортист на Дупница за 2011 г.
Елица Василева е Спортист на Дупница за 2011 г. / Маргарита Петрова

Волейболистката на националния отбор и италианския "Волей Бергамо" Елица Василева бе избрана за Спортист на Дупница за 2011 година. Нейни подгласници станаха волейболистът Цветан Соколов и Венеция Велинова- сребърна медалистка от СП по кикбокс за девойки старша възраст в Тайланд.

Елица Василева е Спортист на Дупница за 2011 г.
netinfo

Треньор на годината е старши треньорът на волейболния "Марек Юнион Ивкони" Найден Найденов. След него се наредиха Юлияна Стойкова- бадминтон и Любомир Ганчев- тенис на маса. Двама са мениджърите на годината- Петър Арбов- бейзбол и Минко Минков кикбокс и ММА.

Отбор на годината е волейболният "Марек", изпреварил бейзболистите от "Девълс" и отбора по тенис на маса- "Марек Дигеста спорт".

Специални награди имаше за двама от ветераните на дупнишкия спорт- Снежана Огнянова и Любомир Янакиев. Отличени бяха деца- таланти от всички клубове, както и 4 нови спортни клуба.

Гимназия "Христо Ботев" е №1 сред училищата в ученическите игри.

"Гордея се с всички деца и отбора по ММА. Учим се първо от загубите, а после идват и победите. Чувството от успеха е неописуемо, то не може да се купи в магазина и грее дълго време", каза в ефира на Дарик- Кюстендил и спортната рубрика "На старт" мениджърът Минко Минков. Той си пожела по- топла зала през зимата и нова екипировка за студените дни.

Гости на церемонията бяха кметът на Дупница Методи Чимев и председателят на ОС Ивайло Константинов.