Елена Петрова и Калин Врачански: Кюстендил е много хубав град, а крепостната стена е бижу
Елена Петрова и Калин Врачански: Кюстендил е много хубав град, а крепостната стена е бижу / Иво Кирилов, Дарик- Кюстендил
Елена Петрова и Калин Врачански за Кюстендил и пролетта
78690
Елена Петрова и Калин Врачански за Кюстендил и пролетта
  • Елена Петрова и Калин Врачански за Кюстендил и пролетта

Водещите на конкурсът- спектакъл по избор на "Девойка Кюстендилско полет 2015" Елена Петрова и Калин Врачански направиха репетиция на сцената на пл. "Велбъжд", няколко часа преди старта в 18, 30 ч. Двамата бяха любезни да дадат специално интервю за Дарик - Кюстендил.
"Сега се чувстваме страхотно. Може да се притесним като целия площад се напълни с хора, защото знаем, че това е много обичан празник. Времето е с нас, момичетата са много красиви, очакват своя момент вечерта. Познаваме града, идвали сме много пъти с постановки, знаем че публиката е щедра и се надяваме на подкрепа и знаем, че това е един много стар празник от 1966 г.", каза Калин Врачански и Елена Петрова.
Двамата водещи са разгледали и възстановената крепостна стена в лесопарк Хисарлъка.
"Крепостната стена може ще стане много хубаво пространство за семейства, които да я посещават с децата си и да им разказват за найната история. Ще имате едно малко бижу", заяви Елена Петрова.
"Кюстендилските девойки като череши- сочни, сладки", каза с усмивка Калин Врачански. "Наистина е много хубав този град и хората трябва да се забавляват тук, ето и на Осогово има сняг и може да се покарат ски или сноуборд", допълни актьорът. Колежката му Елена Петрова пожела на кюстендилци и всички българи: "Да се опират на хубавите български традиции, да бъдат повече заедно в трудните моменти, да има повече спокойствие за хората и да използват много добре гражданското си право, и да изискват това, което се полага на българите- достоен и спокоен живот".