Джеки си тръгна от Марек
Джеки си тръгна от Марек / netinfo
Георги ДимитровДжеки днес напусна поста старши треньор на първодивизионния футболен клуб Марек (Дупница). Бившият дългогодишен капитан на националния отбор на България и на ЦСКА е напуснал поста по свое желание, съобщи www.gong.bg.

„Да, с Георги Димитров се разделихме приятелски”, каза президентът на Марек Йордан Андреев. „С Георги имахме уговорка, че може да напусне по време на първенството. Днес той ми каза, че е решил да си тръгне, а аз обичам да си държа на думата. Иначе Георги Димитров е легенда на българския футбол и всички в Марек много го уважаваме”.

Йордан Андреев каза, че тепърва ще търси наследник на Георги Димитров като старши треньор на Марек.

  Мароканският футболист на Марек- Радон Кароуи е със счупен крак и ще пропусне гостуването на тима в четвъртък срещу Славия в София, обяви изпълнителният директор на дупнишкия тим Вельо Костадинов, пред официалния сайт на Професионалната футболна лига / www.pfl.bg /. Инцидентът е станал по време на съботния двубой със столичния Локомотив. Мароканският футболист днес премина медицински прегледи в „Пирогов” и кракът му е бил гипсиран. Другият отсъстващ за мача на „Овча купел” е капитанът Анжело Кючуков, който получи червен картон при загубата с 1:4 от Локомотив (Сф) в събота.