Велбъжд- Локомотив U15
Велбъжд- Локомотив U15 / netinfo
Юношите младша възраст на “Велбъжд” завършиха с победа участието си в първенството на Зона- София, като надиграха с 3:0 ДИТ, голове на- Любчо Любчов- 2 и на Марио Евтимов. Отборът, воден от Мартин Йорданов направи силен завършен на сезона и се “отлепи” от последното място в групата, като даде заявка за по- стабилно представяне през следващото първенство, когато футболистите ще бъдат с опит и не по- малки от съперниците си, както досега.
Победител при юношите младша възраст е “Левски” с 83 т., пред ЦСКА с 76 т. и “Септември” с 58 точки. “Велбъжд” финишира на 14- та позиция, като изпревари “Левски- Раковски” и ЕСФА.
Детският тим на “Велбъжд” също даде шанс за изява на по- малките футболисти, които догодина ще участват в първенството U15, с треньор Кирил Мицов. На стадион “Странджата”, те завършиха 1:1 с 5- тия в класирането “Локомотив 1929”- София. Цветелин Стоичков изведе домакините от “Велбъжд” напред в резултата в 40 минута, а гостите изравниха в 52 мин. с попадение на Кирил Сашов. Отличен мач за вратаря на “Велбъжд” Александър Михайлов.
Кюстендилци завършват на 11- та позиция в U15 с 24 т. Победител в групата е отново отборът на “Левски” с 84 т., втори са ЦСКА с 66 и “Славия” с 63 точки.
 
Дарик- Кюстендил